Genealogie Janssen (Betuwe)

Foto van J. D. Jager

De publicatie Genealogie Janssen (Betuwe) is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 587 personen. Vanwege privacy zijn 161 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Een publicatie door Dik Jager met gegevens van de afstammelingen van Matthijs JANSSEN en Jenneken de BOCKEL. De stamvader werkte in Fort Sint Andries. De familie vestigde zich eerst in het nabij gelegen Heerewaarden en was werkzaam in de steenfabrieken. Een tak met de familienaam JANSEN woonde in de 19de eeuw in Zaltbommel. Aan het begin van de 20ste eeuw trokken een aantal familieleden JANSSEN naar Leiderdorp.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!