Genealogie Hubers

Foto van Vera Hubers
De publicatie Genealogie Hubers is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.475 personen. Vanwege privacy zijn 159 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 2 januari 2011.


De eerste opzet is een kwartierstaat vanuit mijzelf. Daarnaast zullen er verschillende takken uitgewerkt worden die leiden tot meerdere parentelen.

Via de familie heeft mij een tweetal uitwerkingen bereikt, nl. van de familie Hubers en de familie Van 't Zelfde. De exacte oorsprongen van deze uitwerkingen zijn mij niet bekend, maar uiteraard ben ik de samenstellers veel dank verschuldigd. De gegevens van de betreffende uitwerkingen heb ik zonder meer overgenomen, maar op het moment ben ik bezig om alles te controleren. Daarvoor houd ik een apart bestand bij en zodra dit bestand een omvang heeft van ongeveer dezelfde grote als de huidige genealogie, zal ik deze publiceren inclusief bronvermelding.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Vera Hubers
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!