genealogieonline

Genealogie familie Howell, Blom, Spits, Draijer, van Eijk, Hofmans en Mehlbaum

Foto van Jim Howell

De publicatie Genealogie familie Howell, Blom, Spits, Draijer, van Eijk, Hofmans en Mehlbaum is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 17.842 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 641 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Dank aan mijn vader, overleden in 2008, die de meeste gegevens opzocht en verwerkt. Later hebben wij samen deze hele stamboom op internet gezet. Zie ook www.jim-howell.nl. Hij bezocht alle archieven in Nederland, maakte kopieën maar vergat de locatie enz. te noteren. Helaas kan ik dus niet alle bronnen meer achterhalen. Vandaar dat de bronvermelding ontbreekt.

Howell de familie naam. Blom Nel gehuwd met Howell Jim. Spits Ada gehuwd met Jim Howell. Draijer Yvonne gehuwd met Piet Howell. van Eijk Nico gehuwd met Hanneke Howell. Hofmans Willem gehuwd met Mary Howell. Mehlbaum Eric gehuwd met Riek Howell. Veel familie's werden tot de 25 generaties terug gevonden. Vanaf 1995 tot heden worden alle gegevns van mijn vader verder bijgewerkt of wat hij reeds had gevonden verwerkt in dit programma of mijn eigen website.  

Door de erbarmelijke staat van documenten in Engeland (oorlogen en branden) kon mijn vader zijn eigen familie niet verder uitzoeken. Brieven die hij schreef liepen op niets uit.Helaas zijn de gegevens over de Howells die mijn opa's 2e vrouw in Bennekom had na haar overlijden verdwenen. 

​Dank aan de genealogen die middels mijn e-mailadres, via Genealogie Online enz. mijn vaders werk aanvullen. Ik heb bij verschillende huwlijksgegevens het aantal kinderen opgegeven. Alleen het kind wat belanrijk is voor onze genealogie is bij name genoemd.

Ik heb bij het overnemen van gegevens uit verschillende stambomen een verwijzing naar de herkomst opgenomen, dit staat bij elke persoon. 


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!