Genealogie Hagedoorn ca. 1500 - heden

Foto van H.A. Hagedoorn

De publicatie Genealogie Hagedoorn ca. 1500 - heden is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 6.266 personen. Vanwege privacy zijn 411 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze genealogie gaat voornamelijk over de fam. Hagedoorn van 1500-1800 te Deventer, waar zij een voorname en belangrijke familie waren, en 4 Hagedoorn's waren er Burgermeester, na 1800 kwamen er 3 broers naar het westen, o.a. Den Haag, waar mijn stamlijn van afstamt, Delft en deze tak gaat zich Rolandus Hagedoorn noemen, ook hun stamlijn loopt nog tot op heden door. De derde broer ging naar Amsterdan, kreeg er 2 kinderen die helaas jong overleden, waardoor die stamlijn stopt. Ook aangetrouwde families zijn opgenomen in deze genealogie

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!