Genealogie Haddeman

Foto van Anton Haddeman
De publicatie Genealogie Haddeman is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.085 personen. Vanwege privacy zijn 48 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 26 december 2019.


De naam Haddeman ontstaat in Vlaardingen en wordt het eerst aangetroffen bij Philippus Jansz Haddeman (ged. 1727), als een verschrijving van de familienaam Hanneman. Philippus (Phulps) was een zoon van Jan Philipsz Hanneman, die omstreeks 1695 in Noordwijk is geboren.

Andere vormen van de naam Hanneman zijn: Anneman en Veranneman. Verschrijvingen: Halleman en Henneman.

Deze stamboom behandelt de Vlaardingse familie Haddeman en de Rozenburgse familie de Winter, waarbij onder meer gebruik is gemaakt van diverse publicaties via deze site. Met name de publicatie van de familie Mostert, die veel raakvlakken heeft met de familie de Winter uit Rozenburg, heeft mij een heel eind op weg geholpen. Er zijn ten minste twee families met de naam Haddeman bekend waarvan het onbekend is of deze verwant zijn aan de Vlaardingse familie Haddeman. Namen in deze families komen voor in Oost-Engeland (16e / 17e eeuw) en op diverse plaatsen in Zuid-Holland (16e eeuw). De stamboom zal ongetwijfeld correcties en aanvullingen behoeven, waarvoor ik per e-mail bereikbaar ben. Of ik snel reageer hangt af van de drukte van mijn werkzaamheden.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!