genealogieonline

Genealogie Haantjes » Connecties » Scans zoeken » Annegje Schakel

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Haantjes met diverse online bronnen voor Annegje Schakel.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Andreas van Bergen en Annegje Schakel zijn getrouwd op 8 oktober 1820 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Annegje Schakel is overleden op 13 mei 1868 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Andreas van Bergen en Annegje Schakel zijn getrouwd op 8 oktober 1820 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijken, huwelijksbijlagen 1820 jan-mei.

Bekijk suggestie

Andreas van Bergen en Annegje Schakel zijn getrouwd op 8 oktober 1820 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijken, huwelijksbijlagen 1820 mei-sep.

Bekijk suggestie

Andreas van Bergen en Annegje Schakel zijn getrouwd op 8 oktober 1820 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijken, huwelijksbijlagen 1820 sep-dec.

Bekijk suggestie

Andreas van Bergen en Annegje Schakel zijn getrouwd op 8 oktober 1820 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksafkondigingen 1820-1828.

Bekijk suggestie

Annegje Schakel is overleden op 13 mei 1868 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijden 1868.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie Haantjes is samengesteld door (neem contact op).