Genealogie Goudsblom

Foto van Kitty Goudsblom

De publicatie Genealogie Goudsblom is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 6.492 personen. Vanwege privacy zijn 1.212 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Sommige families weten veel over hun wortel naar het verleden, andere weer niet. Met deze pagina geef ik wat hulp aan het onderzoeken van deze wortels. Door de jaren heen zijn we over de hele wereld gesplitst en dit maakt het iets makkelijker om elkaar een beetje in het oog te houden.

Aangezien je zoveel informatie krijgt van derden heb ik er best een dagtaak aan. Maar dat maakt het juist wel leuk! Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft neem dan contact met mij op te nemen of bezoek onze familie website http://www.goudsblom.eu/

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!