genealogieonline

Genealogie familie Howell, Blom, Spits, Draijer, van Eijk, Hofmans en Mehlbaum

Foto van Jim Howell

De publicatie Genealogie familie Howell, Blom, Spits, Draijer, van Eijk, Hofmans en Mehlbaum is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 21.614 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 623 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Hartelijk welkom. 

Dank aan mijn vader, overleden in 2008, die de meeste gegevens opzocht en verwerkt heeft. Later hebben wij samen deze hele stamboom op internet gezet. Zie ook http://home.kpn.nl/jhowell/. Hij bezocht alle archieven in Nederland, maakte kopieën maar vergat de locatie enz. te noteren. 

Helaas kan ik dus niet alle bronnen meer achterhalen. Vandaar dat de bronvermelding ontbreekt.

Daarom zie u bij bronnen staan: Genealogie onderzoek James William Howell (tijdvak ± 1977 - ± 2008), 2008 zijn overlijdens jaar.

Dank aan de genealogen die middels mijn e-mailadres, via Geneanet, Genealogie Online enz. mijn vaders werk aanvullen. Daarom zie u bij bronnen staan: Genealogie onderzoek James William Harry Howell (tijdvak ± 1985 - ± ....)

Alles wat mijn vader en ik hebben opgezocht staat in Genealogie Online, dus meer dan dit is er niet.

Bronvermeldingen : hier staan de genealogen die ons geholpen hebben bij het verder onderzoek. Later heb ik hierbij de aangifte date, bron en notities aangevuld. Het was een ondoenlijke zaak op ruim 60.000 scans te maken van de documenten. Daarbij komt ooknog dan vader Howell, voor elk kind (5) en hem zelf en zijn vrouw (2) in de archieven ruim 200 fotocopieën had gemaakt. Deze zitten in 7 multomappen, die in bezijn of waren van de Howell familie leden.

Verschillende malen ziet u staan: Parenteel Hans Tjepkes (1665->1749) (via Tom Kuipers uit Bedum) deze heb ik via Genealogie Kuipers (via Genealogie Online) of via Alle Friezen (https://allefriezen.nl/ of https://www.openarch.nl/) deze gegevens verder uitgewerkt. Op zoek naar de verwantschap van twee zwagers, kreeg ik contact met Tom Kuipers. 

Een groot deel hebben mij vader en ik, na 2008 ik de meeste gegevens, via familie gekregen om het werk waar mijn vader mee begon bij te werkt. 

Enigste uitzonderingen hierop zijn mensen die in concentratiekampen zijn overleden, hiervan vindt ik dat deze genoemd mogen worden, ter nagedachtenis.

Aanvullingen en/of verbeteringen zijn altijd van harte welkom.

Foto's van personen zijn met toestemming en bron vermelding geplaatst.

Huwelijksfoto's zijn met toestemming geplaatst op deze website.

Foto's genomen op begraafplaatsen zijn door mij genomen of met toestemming verkregen via Graftombe of Online Begraafplaatsen. 

Scans van geboorte-, huwelijks- en overlijdens aktes zijn er bij geplaats omdat nog weleens data niet geheel juist was en de archieven nog steeds worden bijgewerkt.

Mijn eigen website is http://home.kpn.nl/jhowell/ 

Veel lees en kijk plezier,

Jim Howell


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!