genealogieonline

Genealogie De Vrind

Foto van Lizette Wassenaar

De publicatie Genealogie De Vrind is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 676 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 509 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Een familie uit Leiden. Deze genealogie is, naast eigen onderzoek, voor een belangrijk deel tot stand gekomen met behulp van gegevens van Wim de Vrind, Esther Moerkamp (Geneanet) en de homepage van Jouke de Vries (www.mijnstambomen.nl), waarvoor dank.
De heer Wim de Vrind heeft laten weten dat zijn onderzoeksgegevens zijn opgenomen in de bibliotheek van het Regionaal Archief Leiden, onder de titels Vier Eeuwen familie DE VRI(E)ND in Leiden, deel 1 en onder dezelfde naam deel 2 De nazaten van Lowys de Vrind.
Heeft u correcties of aanvullingen dan hoor ik dat graag. Nog in leven zijnde personen mogen niet zonder meer worden vermeld. Wilt u uw eigen gegevens ook opgenomen zien in deze genealogie, dan verzoek ik u mij hiervoor toestemming te verlenen d.m.v. een reactie.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Lizette Wassenaar
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!