genealogieonline

Genealogie De Vos-Verschuur » Connecties » Scans zoeken » Kornelis van Espen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie De Vos-Verschuur met diverse online bronnen voor Kornelis van Espen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Kornelis van Espen en Teuntje Vijverberg zijn getrouwd op 19 mei 1865 in Oosterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Oosterland » Huwelijksbijlagen 1863-1872.

Bekijk suggestie

Kornelis van Espen en Teuntje Vijverberg zijn getrouwd op 19 mei 1865 in Oosterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Oosterland » Huwelijken 1863-1882.

Bekijk suggestie

Kornelis van Espen en Teuntje Vijverberg zijn getrouwd op 19 mei 1865 in Oosterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Oosterland » Huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1863-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Pieternella van Espen (geboren in 1868), een kind van Kornelis van Espen en Teuntje Vijverberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Pieternella van Espen (geboren in 1868), een kind van Kornelis van Espen en Teuntje Vijverberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Poulina Teuntje van Espen (geboren in 1873), een kind van Kornelis van Espen en Teuntje Vijverberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Poulina Teuntje van Espen (geboren in 1873), een kind van Kornelis van Espen en Teuntje Vijverberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janna Wilhelmina van Espen (geboren in 1875), een kind van Kornelis van Espen en Teuntje Vijverberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janna Wilhelmina van Espen (geboren in 1875), een kind van Kornelis van Espen en Teuntje Vijverberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teuntje Leenderina van Espen (geboren in 1880), een kind van Kornelis van Espen en Teuntje Vijverberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teuntje Leenderina van Espen (geboren in 1880), een kind van Kornelis van Espen en Teuntje Vijverberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Poulina Teuntje van Espen (overleden in 1919), een kind van Kornelis van Espen en Teuntje Vijverberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Poulina Teuntje van Espen (overleden in 1919), een kind van Kornelis van Espen en Teuntje Vijverberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Katharina van Espen (overleden in 1929), een kind van Kornelis van Espen en Teuntje Vijverberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Katharina van Espen (overleden in 1929), een kind van Kornelis van Espen en Teuntje Vijverberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Kornelis van Espen en Teuntje Vijverberg zijn getrouwd op 19 mei 1865 in Oosterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Oosterland » Burgerlijke Stand Zeeland (1796) 1811-1980.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie De Vos-Verschuur is samengesteld door (neem contact op).