genealogieonline

Genealogie De Rooij

De publicatie Genealogie De Rooij is samengesteld door J.J. de Rooij (contact is niet mogelijk). De gegevensverzameling bestaat uit 5.663 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 479 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Nog veel losse eindjes vooral in de nog levende mensen ,waarvan de aktes nog niet openbaar zijn !
Mijn dank gaat uit naar Jos Taalman voor de gegevens van de Fam . Taalman (Taelman) voor de nazaten van Jan Louis Janse zijn de gegevens verstrekt door Piet Janse uit Nunspeet en gegevens van de nazaten van fam.Stroo-Janse m.n. Dingeman Janse - Susanna Pieternella Janse Stroo
gaat mijn dank uit naar Jan Janse uit Ouderkerk aan de Amstel .
Aanvullingen familie de Bakker zijn verzorgd door Paulus de Bakker uit Rochester U.S.A. waarvoor mijn hartelijke dank!
Frans den Tuinder voor gegevens Fam. den Tuinder,Willem D. van Moorten die d.m.v. zijn verzameling bidprentjes en rouwbrieven een welkome aanvulling was en vele ongenoemde andere die wel als bron vermelding zijn opgenomen Alle aanvullingen en opmerkingen zijn welkom !!!!

Inmiddels zo ver terug in de tijd dat de naam "de Rooij"vaak verschillend word geschreven nu/toen als "de Roo","de Roeij","de Roe" en vele andere schrijfwijze tegen gekomen !!!Updates zullen nog wel enkele hiaten bevatten , ook voornamen geven vaak problemen . De DTB bestanden geven veel onduidelijkheden , het handschrift is niet altijd even duidelijk , maar met enig geduld komen we er wel uit !!!!!! ( Naar nu blijkt er 1 DBL boek van Hontenisse , Stoppeldijk zoek te zijn periode rond 1689 ) ik zal uitgaan van doopnaam behalve als een andere omschrijving veelvuldig voorkomt . ( verwachte volgende update Eind Februari 2013 )


Index op familienamen
Vandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!