Genealogie Das-Domburg

Foto van K.H. Das
De publicatie Genealogie Das-Domburg is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.032 personen. Vanwege privacy zijn 21 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 21 maart 2023.


In deze genealogie worden de stambomen van mijn voorouders (Das-Boxem-Moes) en die van mijn vrouw weergegeven (Domburg-Ruiter). Het was een ware ontdekkingstocht waarin veel is te danken aan de beschikbare genealogiën online (o.a. op deze site) en de gegevens uit de online archieven. Een speciaal woord van dank wil ik richten aan de schrijvers van de boeken "De familie Domburg in de zeventiende en achttiende eeuw", door René D.Domburg en "De 's-Gravenlandseweg en zijn bewoners", door W.I. Engel, e.a.

Met al deze bronnen kon een reis in de tijd worden gemaaakt tot ver in de vroege middeleeuwen, met verrassende voorouders en schitterende verhalen. En de reis is nog lang niet af, dus deze genealogie zal zeker nog worden aangevuld. Hopelijk kan ik met deze stamreeksen ook andere amateur genealogen helpen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


VerhalenVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Bevolkings­reconstructiesBevolkings­reconstructies

Publicaties die bevolkingsreconstructies van families en inwoners van een bepaalde plaats of regio weergeven.


Logo Genealogie Online collectie Nederlandse VOC en WICNederlandse VOC en WIC
Stambomen met personen die een rol hebben gehad bij de Nederlandse Vereenigde Oostindische Compagnie (VOC) en West-Indische Compagnie (WIC).

Logo Genealogie Online collectie Prominente familiesProminente families

Invloedrijke Nederlandse families uit de 17e, 18e en 19e eeuw en hun betekenis voor de ontwikkeling van handel, industrie en kunsten.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!