Genealogie Bosiers-Mertens

Foto van Ann Bosiers
De publicatie Genealogie Bosiers-Mertens is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.642 personen. Vanwege privacy zijn 747 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 24 november 2010.


Hallo, U vindt hier een deel gegevens van mijn familie. Met dank aan Patrick Ingelaere voor zijn advies en de vele gegevens van de tak Mertens. Gegevens over de Antwerpse Bosiers-en kreeg ik van Marie-Louise Jacobs. Voor gegevens over de voorouders van mijn grootmoeder, Maria Liudovica Martha Momont, kan ik u verwijzen naar de gegevens verzamend door Michel Verbeeck: http://gw2.geneanet.org/index.php3?b=lechim&lang=nl;pz=nick;nz=truyts;ocz=0;p=maria+ludovica+martha;n=momont. Voor gegevens over de nakomelingen van mijn grootmoeders halfzus, Maria Virginia Augustina Momont (huwde Josephus Fransiscus Van Tichelen), verwijs ik naar gegevens van Patrice Vincent : http://gw5.geneanet.org/index.php3?b=vincentp&lang=nl;p=maria+virgenia+augustina;n=momont of naar http://www.tiggelen.net/nl/stamboom/index.php Graag ontvang ik opmerkingen, correcties of aanvullingen, Ann Bosiers

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!