genealogieonline

Genealogie Kalshoven » Stamboom van Jan Onnosel

Generatie 1

1.

Jan Onnosel. Jan is overleden.

Generatie 2

2.

Claes Jansz Onnosel, zoon van Jan Onnosel. Hij is herbergier van beroep. Hij is getrouwd met Grietje Jans Lelijvelt.

Zij kregen 8 kinderen:

Claes Jansz is overleden na 1674.

3.

Gijsbert Jansz Onnosel, zoon van Jan Onnosel. Gijsbert Jansz is overleden.

Generatie 3

4.

Gijsbert Claasz Onnosel, zoon van Claes Jansz Onnosel en Grietje Jans Lelijvelt, is gedoopt . Hij is getrouwd met Barbera Willems van der Burg.

Zij kregen 3 kinderen:

Gijsbert Claasz is overleden.

5.

Annetje Claasdr Onnosel, dochter van Claes Jansz Onnosel en Grietje Jans Lelijvelt. Zij is getrouwd met Claas Clase de Haas.

Zij kregen 1 kind:

Annetje Claasdr is overleden voor 1714.

6.

Hendrik Klaasz Onnosel, zoon van Claes Jansz Onnosel en Grietje Jans Lelijvelt. Hendrik Klaasz is overleden.

7.

Lijsbet Claes Onnosel, dochter van Claes Jansz Onnosel en Grietje Jans Lelijvelt. Lijsbet Claes is overleden.

8.

Cornelis Claesz Onnosel, zoon van Claes Jansz Onnosel en Grietje Jans Lelijvelt. Hij is getrouwd met Lijsbet Abrahams Nn.

Zij kregen 3 kinderen:

Cornelis Claesz is overleden.

9.

Trijntje Claes Onnosel, dochter van Claes Jansz Onnosel en Grietje Jans Lelijvelt. Zij is getrouwd op 7 januari 1680 te Oudshoorn met Cornelis Bouwisz Verhoeff.

Zij kregen 5 kinderen:

Trijntje Claes is overleden.

10.

Tijsje Claes Onnosel, dochter van Claes Jansz Onnosel en Grietje Jans Lelijvelt. Zij is getrouwd met Cornelis Jansz Nn.

Zij kregen 1 kind:

Tijsje Claes is overleden.

11.

Jan Claesz Onnosel, zoon van Claes Jansz Onnosel en Grietje Jans Lelijvelt, is geboren rond 1639 te Alphen. Hij is armmeester en timmerman van beroep. Hij is getrouwd op 13 april 1664 te Alphen met Maritje Cornelisse Nn, dochter van Dirckje Jansdr van den Berch. Zij is geboren rond 1642 te Alphen. Maritje Cornelisse is overleden.

Zij kregen 7 kinderen:

Jan Claesz is overleden.

Generatie 4

12.

Claes Gijsbertsz Onnosel, zoon van Gijsbert Claasz Onnosel en Barbera Willems van der Burg, is gedoopt op 5 juli 1682 te Oudshoorn. Claes Gijsbertsz is overleden.

13.

Neeltje Gijsbertse Onnosel, dochter van Gijsbert Claasz Onnosel en Barbera Willems van der Burg, is gedoopt op 27 augustus 1684 te Oudshoorn. Zij is getrouwd (2) met Cornelis Hofweij, zoon van Louris Hofweij en Trijntje Jacobs Heemstee. Hij, is gedoopt op 25 juni 1679 te Rijnsburg. Hij is metselaar van beroep. Cornelis is overleden en is begraven op 5 april 1763 te Rijnsburg. Neeltje Gijsbertse is overleden en is begraven op 19 mei 1763 te Rijnsburg.

14.

Grietje Gijsbertse Onnosel, dochter van Gijsbert Claasz Onnosel en Barbera Willems van der Burg, is gedoopt op 13 februari 1689 te Oudshoorn. Grietje Gijsbertse is overleden.

15.

Aaltje Clase de Haas, dochter van Claas Clase de Haas en Annetje Claasdr Onnosel. Zij is getrouwd met Jan Clase Spierenburg. Aaltje Clase is overleden.

16.

Maritje Onnosel, dochter van Cornelis Claesz Onnosel en Lijsbet Abrahams Nn, is gedoopt op 2 juni 1675 te Oudshoorn. Maritje is overleden.

17.

Gooltje Onnosel, dochter van Cornelis Claesz Onnosel en Lijsbet Abrahams Nn, is gedoopt op 2 juni 1675 te Oudshoorn. Gooltje is overleden.


stamboom in grafische vormDOCDeze stamboom is ook beschikbaar in PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.


De publicatie Genealogie Kalshoven is samengesteld door (neem contact op).