genealogieonline

Genealogie van der Wal en Goedhart » Connecties » Scans zoeken » Clasijntje Der Goft

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie van der Wal en Goedhart met diverse online bronnen voor Clasijntje Der Goft.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Willem van Buggem (geboren in 1842), een kind van David Van Buggem en Clasijntje Der Goft, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Reinier van Buggem (geboren in 1845), een kind van David Van Buggem en Clasijntje Der Goft, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Buggem (geboren in 1849), een kind van David Van Buggem en Clasijntje Der Goft, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Clasijntje van Buggem (geboren in 1854), een kind van David Van Buggem en Clasijntje Der Goft, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Buggem (overleden in 1868), een kind van David Van Buggem en Clasijntje Der Goft, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Reinier van Buggem (overleden in 1875), een kind van David Van Buggem en Clasijntje Der Goft, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie