genealogieonline

Genealogie van der Wal » Connecties » Scans zoeken » Marten De Boer

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie van der Wal met diverse online bronnen voor Marten De Boer.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Marten De Boer en Sipke Durks Weyer zijn getrouwd op 4 juni 1846 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Marten De Boer en Sipke Durks Weyer zijn getrouwd op 4 juni 1846 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » Huwelijken 1843-1851.

Bekijk suggestie

Marten De Boer en Sipke Durks Weyer zijn getrouwd op 4 juni 1846 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » Huwelijksbijlagen 1845-1851.

Bekijk suggestie

Marten De Boer en Sipke Durks Weyer zijn getrouwd op 4 juni 1846 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » Huwelijksafkondigingen 1843-1850.

Bekijk suggestie

Marten De Boer en Sipke Durks Weyer zijn getrouwd op 4 juni 1846 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » Huwelijksaangiften 1843-1863.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie van der Wal is samengesteld door (neem contact op).