genealogieonline

Genealogie van der Wal en Goedhart » Connecties » Scans zoeken » Trijntje Beemsterboer

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie van der Wal en Goedhart met diverse online bronnen voor Trijntje Beemsterboer.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Gerrit Gildemeijer en Trijntje Beemsterboer zijn getrouwd op 2 mei 1867 in Oude Niedorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Oude Niedorp » Huwelijksbijlagen 1865-1872.

Bekijk suggestie

Gerrit Gildemeijer en Trijntje Beemsterboer zijn getrouwd op 2 mei 1867 in Oude Niedorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Oude Niedorp » Huwelijksaangiften 1863-1882.

Bekijk suggestie

Gerrit Gildemeijer en Trijntje Beemsterboer zijn getrouwd op 2 mei 1867 in Oude Niedorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Oude Niedorp » Huwelijken 1843-1882.

Bekijk suggestie

Gerrit Gildemeijer en Trijntje Beemsterboer zijn getrouwd op 2 mei 1867 in Oude Niedorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Oude Niedorp » Huwelijksafkondigingen 1863-1882.

Bekijk suggestie

Trijntje Beemsterboer is overleden op 16 januari 1924 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Overlijden 1913-1935.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Gildemeijer (overleden in 1955), een kind van Gerrit Gildemeijer en Trijntje Beemsterboer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Gildemeijer (overleden in 1959), een kind van Gerrit Gildemeijer en Trijntje Beemsterboer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie