genealogieonline

Genealogie van der Wal en Goedhart » Connecties » Scans zoeken » Antoinetta Pieternella Arnold

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie van der Wal en Goedhart met diverse online bronnen voor Antoinetta Pieternella Arnold.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Antoinetta Pieternella Arnold is geboren op 21 januari 1908 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Emmanel Guillaume George Palmers en Antoinetta Pieternella Arnold zijn getrouwd op 7 maart 1928 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Antoinetta Pieternella Arnold is geboren op 21 januari 1908 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Dopen 1905-1909 / Nederlands Hervormd.

Bekijk suggestie

Antoinetta Pieternella Arnold is geboren op 21 januari 1908 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Dopen, Trouwen, Lidmaten 1604-1909 Index, Dopen, Trouwen, Lidmaten 1604-1909 / Evangelisch Luthers.

Bekijk suggestie