genealogieonline

Genealogie van der Wal » Connecties » Scans zoeken » Luberta Maria Gerritje Burgers

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie van der Wal met diverse online bronnen voor Luberta Maria Gerritje Burgers.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerard Maarten Willem Oudshoorn (geboren in 1889), een kind van Nicolaas Cornelis Oudshoorn en Luberta Maria Gerritje Burgers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaas Cornelis Oudshoorn (geboren in 1891), een kind van Nicolaas Cornelis Oudshoorn en Luberta Maria Gerritje Burgers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Constantina Wilhelmina Oudshoorn (geboren in 1891), een kind van Nicolaas Cornelis Oudshoorn en Luberta Maria Gerritje Burgers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaas Cornelis Oudshoorn (overleden in 1892), een kind van Nicolaas Cornelis Oudshoorn en Luberta Maria Gerritje Burgers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Luberta Maria Gerarda Oudshoorn (geboren in 1894), een kind van Nicolaas Cornelis Oudshoorn en Luberta Maria Gerritje Burgers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolette Gerarda Oudshoorn (geboren in 1897), een kind van Nicolaas Cornelis Oudshoorn en Luberta Maria Gerritje Burgers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Sophia Oudshoorn (geboren in 1906), een kind van Nicolaas Cornelis Oudshoorn en Luberta Maria Gerritje Burgers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie van der Wal is samengesteld door (neem contact op).