genealogieonline

Fredriksz Familie en aanverwanten Lagarde, Louwerens

Foto van Ed Fredriksz

De publicatie Fredriksz Familie en aanverwanten Lagarde, Louwerens is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.056 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 1.143 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Ik ben Eddy Fredriksz en al heel lang met pensioen, op 50 jarige leeftijd met FLO als onderofficier der Koninklijke Marine. Ik heb een rijke ervaring in uitzendingen buitenland, heel veel gezien tijdens een wereldreis met de Karel Doorman en met vele reizen met het Fregat Isaac Sweers.Na mijn pensionering 7 jaar gewerkt bij een handelskwekerij te Boskoop als Boekhouder en belast met het automatiseren van de administratie.Ik ben een amateur genealoog (nu iets getemperd) en een verwoed badmintonspeler en trainer. Op dit moment train ik niet meer vanwege een pas vervangen heup.Geschiedenis is ook één van mijn hobby’s, vooral de geschiedenis van het voormalig Nederlands Indië in de periode 1940 – 1964. Natuurlijk komt de periode ervoor automatisch langs met het onderzoek naar de Familie Fredriksz genealogie.Ik ben dan ook al jaren bezig met de namen FREDRIKSZ, MOLLET en REMEEUS (mijn oma is een Remeeus) de genealogie hiervan te onderzoeken, ik heb van de naam Fredriksz en Remeeus, de meeste mogelijkheden gehad dit uit te zoeken. De naam Remeeus in mijn familie bood meer kansen terug te gaan naar de oorsprong van de Indische tak dan mijn eigen naam Fredriksz van vaderskant. Zeeland was de oorsprong en ook al waren de archieven in Zeeland minder dan elders in het land, veel heb ik kunnen uitzoeken. 


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!