genealogieonline

Genealogie Noordoost Twente » Connecties » Scans zoeken » Gerardus Spekreijse

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Noordoost Twente met diverse online bronnen voor Gerardus Spekreijse.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler zijn getrouwd op 15 november 1841 in Ambt Delden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Ambt Delden » Huwelijksbijlagen 1837-1842.

Bekijk suggestie

Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler zijn getrouwd op 15 november 1841 in Ambt Delden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Ambt Delden » Huwelijksafkondigingen 1834-1842, huwelijksaangiften 1838-1842, huwelijken 1820-1842.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Jan Spekreijse (geboren in 1842), een kind van Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Willem Spekreijse (geboren in 1844), een kind van Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Spekreijse (geboren in 1845), een kind van Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gezina Spekreijse (geboren in 1847), een kind van Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Hendrik Spekreijse (geboren in 1851), een kind van Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Willem Spekreijse (overleden in 1853), een kind van Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Spekreijse (overleden in 1853), een kind van Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Spekreijse (geboren in 1853), een kind van Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gesina Spekreijse (overleden in 1854), een kind van Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Engelina Spekreijse (geboren in 1855), een kind van Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina Spekreijse (geboren in 1856), een kind van Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Willem Spekreijse (geboren in 1858), een kind van Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Hendrik Spekreijse (overleden in 1896), een kind van Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Enschede gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Hendrik Spekreijse (overleden in 1896), een kind van Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Willem Spekreijse (overleden in 1913), een kind van Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Enschede gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Willem Spekreijse (overleden in 1913), een kind van Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Jan Spekreijse (overleden in 1918), een kind van Gerardus Spekreijse en Engele Rouweler, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie Noordoost Twente is samengesteld door (neem contact op).