genealogieonline

Genealogie Noordoost Twente » Connecties » Scans zoeken » Maria Wolbers

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Noordoost Twente met diverse online bronnen voor Maria Wolbers.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Frans Oude Essink Nijhuis en Maria Wolbers zijn getrouwd op 7 juli 1868 in Weerselo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Weerselo » Huwelijksaangiften 1843-1882.

Bekijk suggestie

Frans Oude Essink Nijhuis en Maria Wolbers zijn getrouwd op 7 juli 1868 in Weerselo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Weerselo » Huwelijksafkondigingen 1843-1872.

Bekijk suggestie

Frans Oude Essink Nijhuis en Maria Wolbers zijn getrouwd op 7 juli 1868 in Weerselo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Weerselo » Huwelijksafkondigingen 1863-1887.

Bekijk suggestie

Frans Oude Essink Nijhuis en Maria Wolbers zijn getrouwd op 7 juli 1868 in Weerselo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Weerselo » Huwelijksbijlagen 1830-1902 t/m 30.

Bekijk suggestie

Frans Oude Essink Nijhuis en Maria Wolbers zijn getrouwd op 7 juli 1868 in Weerselo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Weerselo » Huwelijksbijlagen 1868-1881 t/m 24.

Bekijk suggestie

Frans Oude Essink Nijhuis en Maria Wolbers zijn getrouwd op 7 juli 1868 in Weerselo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Weerselo » Huwelijken 1843-1872.

Bekijk suggestie

Frans Oude Essink Nijhuis en Maria Wolbers zijn getrouwd op 7 juli 1868 in Weerselo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Weerselo » Huwelijksaangiften 1839-1879.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Herman Oude Essink Nijhuis (overleden in 1871), een kind van Frans Oude Essink Nijhuis en Maria Wolbers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertruida Maria Oude Essink Nijhuis (overleden in 1886), een kind van Frans Oude Essink Nijhuis en Maria Wolbers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernard Oude Essink Nijhuis (overleden in 1940), een kind van Frans Oude Essink Nijhuis en Maria Wolbers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Enschede gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernard Oude Essink Nijhuis (overleden in 1940), een kind van Frans Oude Essink Nijhuis en Maria Wolbers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie Noordoost Twente is samengesteld door (neem contact op).