généalogieonline

Stamboom Ottenhoff - Schilder

Photo de Andre Ottenhoff

La publication Stamboom Ottenhoff - Schilder est composée par (contacter l'auteur). L'ensemble de données se compose de 1 987 personnes , pour cause de vie privée les détails de 667 personnes ne sont pas publiés. On peut trouver plus d'informations sur la publication (comme nombre et étalement d'événements généalogiques) à la page sous statistiques. Vous trouverez la liste des sources utilisés à la page sources.


Januari 2017: Stamboom is opgezet vanaf mijzelf. Het betreft een eerste publicatie via Genealogie Online.

Een groot gedeelte van de nog niet digitale informatie uit de erfenis van mijn moeder, die met name bezig is geweest met de Stamboom tak Schilder, moet nog worden verwerkt en zal in de komende tijd in delen worden gepubliceerd.

November 2019: De stamboom is uitgebreid met alle broninformatie die in mijn bezit is; en met alle kwartierstaat informatie die ik sinds 2017 via aanknopingspunten heb kunnen toevoegen.
Omdat de naam Ottenhof(f) afstamt van Ottinkhof, heb ik de diverse digitale archieven (met name Open Archieven) op de stamvadernaam Ottinkhof nageplozen en alle te koppelen informatie uit scans waarin Ottinkhof voorkwam toegevoegd aan de stamboom. Hierdoor is niet alleen een kwartietstaat georienteerde stamboom ontstaan, maar zijn alle Ottinkhof-personen opgenomen. De naam Ottinkhof komt heden ten dage als achternaam niet meer voor, omdat de mannelijke lijnen zijn verbasterd en/of omdat de bijnaam de achternaam is geworden.


Index de noms de famille


Point de départ de cette publicationAujourd'hui dans le passé


Autres publications par Andre Ottenhoff
Essayez ce service sans engagement

plus de 7 500 généalogistes vous précédée!