généalogieonline

Genealogische gegevens uit Noord-Oost Overijssel

Photo de Historische Vereniging Hardenberg en Omgeving

La publication Genealogische gegevens uit Noord-Oost Overijssel est composée par (contacter l'auteur). L'ensemble de données se compose de 221 167 personnes , pour cause de vie privée les détails de 30 207 personnes ne sont pas publiés. On peut trouver plus d'informations sur la publication (comme nombre et étalement d'événements généalogiques) à la page sous statistiques.


De werkgroep genealogie van de Historische Vereniging Hardenberg en omgeving is bijna twintig jaar actief met het verzamelen, invoeren en beschikbaar stellen van gegevens uit akten van de Burgerlijke Stand, eerst uit akten van de B.S. Hardenberg (Ambt en Stad) en na de gemeentelijke herindeling in 2001 ook uit de B.S. Avereest en Gramsbergen.

Van bovenstaande gemeenten zijn alle akten die vrij zijn gegeven aanwezig op de studiezaal (op fiche en/of digitaal) en ingevoerd in Pro-Gen, het programma dat de vereniging gebruikt om deze gegevens voor stamboomonderzoek in op te slaan.

Omdat er genealogisch sterke verbondenheid is met Ommen zijn we nu bezig om ook de gegevens uit de Burgerlijke Stand van Ommen (Stad en Ambt) hieraan toe te voegen.

Naast gegevens uit de vrijgegeven akten van de Burgerlijke Stand beschikt de vereniging ook over de DTB boeken van kerken in deze en veel omliggende plaatsen in Nederland en Duitsland. Want niet alleen met Ommen is er een sterke genealogische band, ook met omringende plaatsen in de Niedergrafschaft Bentheim, in de tegenwoordige samtgemeinde Emlichheim, Uelsen en Neuenhaus is die er.


Index de noms de famille
Aujourd'hui dans le passéCollections

Cette publication fait partie des collections suivantes:

Logo Genealogie Online collectie Reconstructions de populationReconstructions de population

Publications qui représentent des reconstitutions de population et d'habitants d'un lieu ou d'une région en particulier.

Essayez ce service sans engagement

plus de 7 500 généalogistes vous précédée!