généalogieonline

Familie Van Eijk tak Zegveld en Ter Aar

Photo de R. Schuurmans

La publication Familie Van Eijk tak Zegveld en Ter Aar est composée par (contacter l'auteur). L'ensemble de données se compose de 3 239 personnes , pour cause de vie privée les détails de 4 personnes ne sont pas publiés. On peut trouver plus d'informations sur la publication (comme nombre et étalement d'événements généalogiques) à la page sous statistiques. Vous trouverez la liste des sources utilisés à la page sources.


De zoektocht naar mijn voorouders van moeders(Van Eijk)zijde leverde veel informatie op van naamgenoten waarvan de relatie met de eigen familie (nog) niet kan worden vastgesteld.
Deze "bijvangst" heeft dusdanige proporties aangenomen dat publicatie ervan interessant kan zijn voor mede amateur-genealogen. Op deze site publiceer ik alleen de grot(re) takken van de verschillende families Van Eijk.
De verzamelde informatie is nagenoeg alleen het resultaat van deskresearch, waarbij vooral gebruik is gemaakt van de digitalisering van veel archieven en van publicaties van anderen op sites als Genealogie Online en Geneanet. Verder leidde het gebruik van een bekende zoekmachine tot extra informatie en ten slotte heb ik dankbaar gebruik gemaakt van aanvullingen correcties die ik van mede amateur-genealogen mocht ontvangen. Voor de tak Zegveld en Ter Aar heb ik veel steun ontvangen van Jan Achterberg, die mij vanuit Nieuw-Zeeland in ruime mate heeft geholpen met informatie en met het leggen van verbindingen tussen de diverse gegevens over personen en gezinnen. Ook de publicatie van Herbert van Eijk op Geneanet heeft een flinke bijdrage geleverd aan deze Van Eijk-tak.
Aanvullingen en correcties zijn van harte welkom.


Index de noms de famille
Aujourd'hui dans le passé


Autres publications par R. Schuurmans

Voir la liste complète des publicaties généalogique en R. Schuurmans
Retour à la première page

Essayez ce service sans engagement

plus de 7000 des génealogistes
vous précédée!