genealogieonline

Family Tree Heckman Starks » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 9 van 9:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Andreas Mickers (geboren in 1733), een kind van Joannes Driessen Mickers en Catharina Benedictus van Deursen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Benedictus Mickers (geboren in 1734), een kind van Joannes Driessen Mickers en Catharina Benedictus van Deursen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Mickers (geboren in 1739), een kind van Joannes Driessen Mickers en Catharina Benedictus van Deursen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Benedictus Mickers (geboren in 1742), een kind van Joannes Driessen Mickers en Catharina Benedictus van Deursen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna Mickers (geboren in 1752), een kind van Joannes Driessen Mickers en Catharina Benedictus van Deursen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Mickers (geboren in 1768), een kind van Benedictus Driessen Mickers en Joanna Janse de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arnoldus Mickers (geboren in 1770), een kind van Benedictus Driessen Mickers en Joanna Janse de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Mickers (geboren in 1776), een kind van Benedictus Driessen Mickers en Joanna Janse de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van der Horst (geboren in 1803), een kind van Henricus Nicolas Van Der Horst en Petronilla Benedictus Mickers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.