genealogieonline

Familiestamboom Boerkoel

Foto van Ronald Jan Boerkoel

De publicatie Familiestamboom Boerkoel is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 641 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 343 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Hartelijk welkom,

als basis voor deze familiestamboom heeft de schriftelijke publicatie van Jeannet Pasterkamp-Boerkoel gediend, die na noeste arbeid in 1989 dit rijk gedocumenteerde dokument onder de titel "Wat Ons Boerkoels Samenbindt" heeft samengesteld. Nu bijna 30 jaar later hebben de mogelijkheden van digitalisering de weg geopend tot zoveel meer mogelijkheden:

en noem maar op. Langs deze weg hoop ik nog meer de titel "Wat Ons Boerkoels Samenbindt" tot zijn recht te laten komen, alsmede het mooie werk van Jeannet een verdere impuls te geven! Graag hoop ik, dat veel andere familie uiteindelijk in de komende tijd ook (veel)  bijdragen zullen kunnen aanleveren, zodat het steeds meer een stamboom "van en door ons allemaal" gaat worden, waar we dan ook allemaal weer veel plezier aan kunnen beleven. Bij voorbaat dank, en veel plezier gewenst,

Ronald Jan Boerkoel


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!