genealogieonline

Families van der Kemp en voorgeslacht » Connecties » Scans zoeken » Maria Reinderts Steenman

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Families van der Kemp en voorgeslacht met diverse online bronnen voor Maria Reinderts Steenman.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arend Hurenkamp (geboren in 1821), een kind van Hendrik Hurenkamp en Maria Reinderts Steenman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gradus Hurenkamp (geboren in 1825), een kind van Hendrik Hurenkamp en Maria Reinderts Steenman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Evert Hurenkamp (overleden in 1844), een kind van Hendrik Hurenkamp en Maria Reinderts Steenman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kornelis Hurenkamp (overleden in 1847), een kind van Hendrik Hurenkamp en Maria Reinderts Steenman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie