Familiegeschiedenis André Ignoul

Foto van André Ignoul
De publicatie Familiegeschiedenis André Ignoul is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.758 personen. Vanwege privacy zijn 1.089 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 2 maart 2023.


Genealogisch overzicht van de voorouders Hignioulle/Hinoul/Ignoul uit Ans, Maaseik, Ophoven, Kinrooi en de voorouders Vincken/Vinken uit Montfort, Stevensweert; Wessem,.Kessenich en omstreken. Onderzoek werd gedaan in de jaren 1990 en 2011 door mijn vader zaliger en broers en ik probeer het verder uit te breiden. Vermits ik op de Filipijnen woon, heb ik enkel internet ter beschikking en ik apprecieer het dan ook ten zeerste als verwante personen mij willen helpen met nuttige aanvullingen en uitbreidingen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!