Familie Ven-Kansen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 171 - 180 van 194:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit Coelingh (1918-1945) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit Coelingh.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit Maarten Hoogland (1920-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit Maarten Hoogland.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis Kansen (1920-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis Kansen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Andries Kansen (1921-1926) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Andries Kansen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Trijntje Hoogland (1921-1988) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Trijntje Hoogland.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dirk Ven (1921-2009) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dirk Ven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit Kansen (1924-1991) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit Kansen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dirk Ven (1924-2001) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dirk Ven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maaike Tjepkema (1925-1993) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maaike Tjepkema.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Kansen (1925-1998) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Kansen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.