genealogieonline

Familie Van Eijk tak Zegveld en Ter Aar

Foto van R. Schuurmans

De publicatie Familie Van Eijk tak Zegveld en Ter Aar is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 3.260 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 10 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De zoektocht naar mijn voorouders van moeders(Van Eijk)zijde leverde veel informatie op van naamgenoten waarvan de relatie met de eigen familie (nog) niet kan worden vastgesteld.
Deze "bijvangst" heeft dusdanige proporties aangenomen dat publicatie ervan interessant kan zijn voor mede amateur-genealogen. Op deze site publiceer ik alleen de grot(re) takken van de verschillende families Van Eijk.
De verzamelde informatie is nagenoeg alleen het resultaat van deskresearch, waarbij vooral gebruik is gemaakt van de digitalisering van veel archieven en van publicaties van anderen op sites als Genealogie Online en Geneanet. Verder leidde het gebruik van een bekende zoekmachine tot extra informatie en ten slotte heb ik dankbaar gebruik gemaakt van aanvullingen correcties die ik van mede amateur-genealogen mocht ontvangen. Voor de tak Zegveld en Ter Aar heb ik veel steun ontvangen van Jan Achterberg, die mij vanuit Nieuw-Zeeland in ruime mate heeft geholpen met informatie en met het leggen van verbindingen tussen de diverse gegevens over personen en gezinnen. Ook de publicatie van Herbert van Eijk op Geneanet heeft een flinke bijdrage geleverd aan deze Van Eijk-tak.
Aanvullingen en correcties zijn van harte welkom.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van R. Schuurmans

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van R. Schuurmans

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!