genealogieonline

Familie Theodorus Esselaar

Foto van Ton Vermeij

De publicatie Familie Theodorus Esselaar is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 280 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Mijn naam is Elisabeth Lucia Heijen, getrouwd met Ton Vermeij.

Als dochter van Ludwig Heijen en Geertruida Cornelia Esselaar heb ik veel herinneringen aan vroeger. De verhalen prikkelde mijn nieuwsgierigheid, Wilde graag antwoorden weten over Wie, Wat, Waar en Wanneer. De tijdlijn geeft een overzicht van hoe de geschiedenis van familie Theodorus Esselaar in de afgelopen decennia is vergaan. Geboren In Den Helder daarna getogen in Amsterdam, gewoond, geleefd en gewerkt in een klein stukje op Kattenburg van de stad. Pas in de twintigste eeuw verhuisd naar elders, voornamelijk in de regio.

Het onderzoeken naar gegevens is te vergelijken met monnikenwerk, met behulp van de huidige ontwikkeling van datacommunicatie een uitdaging. Een schat van informatie ligt nog verborgen op zolder of in herinneringen. Met behulp van visuele media een kans op beeldvorming over de geschiedenis van onze familie. Onze kinderen gaan er naar vragen en zoeken naar antwoorden Wie, Wat, Waar en Wanneer.

 


Connecties


De toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.Terug naar de voorpagina

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!


Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?