genealogieonline

Familie Leijten-van Bussel

Foto van Jan Leijten

De publicatie Familie Leijten-van Bussel is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.342 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 164 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Met deze publicatie wil ik familie en voorouders van mij (Leijten) en van mijn echtgenote (van Bussel) in kaart brengen.

Voor mij en mijn echtgenote zijn de voorouders in mannelijke en vrouwelijke lijn (kwartierstaat) zo volledig als mogelijk uitgezocht en opgenomen. Voor de familie Leijten zijn de stamhouder en alle afstammelingen (parenteel) zo volledig als mogelijk uitgezocht en opgenomen. Voor de familie van Bussel is dit deels gedaan.

In mijn profiel heb ik enkele zaken aangegeven over de betrouwbaarheid van de getoonde gegevens en het naleven van de privacy regelgeving bij afbeeldingen van bidprentjes.

Enkele opmerkingen met betrekking tot de publicatie:


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Jan Leijten
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!