Kwartierstaten familie Koning en Kuipers Munneke

Foto van Jan Koning
De publicatie Kwartierstaten familie Koning en Kuipers Munneke is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 509 personen. Vanwege privacy zijn 33 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 30 september 2023.


Deze stamboom is in aanbouw. Dat geldt zowel voor de personen alsook de nog toe te voegen bronnen. Veel is op papier aanwezig, maar moet nog worden overgezet. Een resterend deel dient nog onderzocht te worden.

Doel is te starten met een kwartierstaat. Als dat bereikt is, kijken we verder waar uitbreiding zal plaatsvinden.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!