Quaero

Foto van Louis de Wit
De publicatie Quaero is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 15.753 personen. Vanwege privacy zijn 891 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 30 november 2021.


Ik ben met onderzoek begonnen ongeveer 2002 en heb toen enkele jaren wat gegevens verzameld die zijn vastgelegd in Aldfaer. Daarbij was ook beeldmateriaal van akten van de burgerlijke stand en DTB boeken verzameld. Nadat er een periode is geweest dat er een genealogisch laag pitje brandde ben ik in 2011 weer verder gegaan en ben ik ook gaan publiceren met niet alleen mijn familienaam, maar ook de gegevens van mijn moeders kant (Dekker) en die van mijn echtgenote's beide kanten (Van Heusden en Bruin). De gegevens breiden zich verder uit, niet alleen de naam wordt gevolgd, ook steeds meer volg ik de moederskant.

Daarbij tracht ik al het bronmateriaal betreffende de personen in de stamboom in kopie te verzamelen en te koppelen. De pagina's uit de doop, trouw- en begraaf boeken en de akten van de burgerlijke stand, maar ook documenten betreffende registraties in het buitenland worden ook steeds als bron vermeld als deze aanwezig zijn. Daarbij gegint de bestandsnaam altijd met een jaartal, een omschrijving van het betreffende document met vermelding van de naam van de betrokkene en de gebeurtenisdatum en registratienummer indien bekend..

Ik ben degenen die mij, al of niet op verzoek, verder hebben geholpen bijzonder dankbaar en ben ook steeds tot het verstrekken van informatie, voor zover het binnen mijn mogelijkheden ligt, bereid.

Op dit moment worden door mij geen scans aan de publicatie toegevoegd. Wanneer een bron vermeld is kan het afschrift daarvan uiteraard worden opgevraagd.

 

Louis

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Louis de WitGevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!