genealogieonline

Stamboom De Leeuw

Foto van Marion de Leeuw

De publicatie Stamboom De Leeuw is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.488 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 7 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De informatie is door mij verzameld zo rond het jaar 2000 toen er nog maar erg weinig akten op internet te vinden waren. Het begon voor mij te leven nadat ik de tak van de familie de Leeuw cadeau kreeg van wijlen Arend Datema, van het Arend Datema instituut. Ik ben hem nog enorm dankbaar voor die stimulans.               Ik wil verder Tiny de Kort-de Leeuw, Piet Glas, Marion Planken, Jo Braakman-de Leeuw, Wiebe de Graaf, Scharrighuisen, Andre Hoogland, Priscilla Wigbout, Andries de Wit en Gert-Jan Vonk hartelijk danken dat zij hun informatie en een aantal foto's met mij wilden delen. 

Indien iemand foto's wil overnemen zou ik het heel leuk vinden als ik daar even bericht van zou krijgen. Het is leuk als de foto's uit mijn grootmoeders album bij hun namen kunnen prijken. En ik weet dat ik daar een kleine bijdrage aan geleverd heb.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!