genealogieonline

Familie Borgha(e)rts

Foto van Martien Mantel

De publicatie Familie Borgha(e)rts is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 265 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 50 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


We zijn allemaal familie van elkaar
Naar aanleiding van het televisieprogramma Verborgen Verleden ben ik in juni 2012 begonnen met het uitzoeken en opzetten van de stamboom van mijn dochter. Ongeveer een jaar later kwam ik tijdens de zoektocht een huwelijk tegen van Anthonie Mantel met Gijsberdina Susanna Levina Borgharts. Hilariteit alom, omdat we sinds september 1984 buren zijn van een Borgharts en nu blijkt dat we ‘familie’ van elkaar zijn. De buurvrouw vertelde dat zij in de begin jaren 60 van de vorige eeuw zelfs bij deze familie Mantel-Borgharts heeft gelogeerd.

Het leek mij leuk om voor de buurvrouw en haar familie deze stamboomsite aan te maken, waarbij ik natuurlijk weer het nodige heb geleerd voor de zoektocht naar de stamboom van mijn dochter.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Martien MantelGevonden online scans Scans zoeken


Deze publicatie bevat 10 afbeeldingen!


Bekijk de afbeeldingengalerij


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!