Stamboom Bruinsma Nauta

Picture of Bouwe Bruinsma

The publication Stamboom Bruinsma Nauta has been compiled by (contact the author) and consists of 34,880 persons. Because of privacy, 800 persons are not made visible. More statistical information about the publication (like numbers and dispersion of genealogical events) can be found on the statistics page. A list with used sources can be found on the sources page.


Dat je jezelf niet kunt vinden klopt, ik mag namelijk in het kader van de privacywetgeving geen levende personen opnemen. Derhalve zul je geen overleden personen vinden waarvan één van de ouders nog in leven is (Zoals Corry).

Het merendeel van de gegevens heb ik gevonden via openbare websites zoals: www.allefriezen.nl, allegroningers.nl, wiewaswie.nl en uiteraard uit de enorme stapel van geboortekaartjes zoals deze binnen de familie bekend zijn. Daarnaast heb ik rijkelijk mogen putten uit de namen welke binnen de familie via ooms en tantes bekend zijn. Een tweede bron is Wikipedia, ik heb hier, na het vinden van een spoor, rijkellijk uit geput. Leuk om te weten, er komen verschillende koningshuizen in de stamboom voor. Zoals Finland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Friesland, Engeland. Daarnaast verschillende frankische (koning)krijken. Dit zit in de tak van Beppe Anne.

De Tak van Beppe Anne gaat in ieder geval terug naar de Bijbelse Adam en Eva.

Voorlopig wordt de publicatie regelmatig bijgewerkt. Mochten er vragen zijn, schroom niet, bel of mail naar mij. Als je meer info hebt, lever dan bij voorkeur een gedcom bestand aan, dan voeg ik hem toe. Dit geldt natuurlijk ook voor de takken van mijn ooms en tantes, Wat ik niet heb wil ik graag toevoegen.

Volgens geruchten moet er ook een Schotse tak zijn, deze heb ik nog niet gevonden!    Mocht iemand de link met Schotland weten, dan houd ik mij van harte aanbevolen.

Van de (meeste) neven en nichten weet ik de nodige data, van hun kinderen weet ik echter nog te weing, laat het weten, dan voeg ik het in het privé gedeelte toe.

 

Een speciaal woord van dank voor Jan Jellema en voor Joke Koster voor hun bijdragen aan de door mij gepubliceerde stamboom.

Groetjes van Bouwe Tjeerd Bruinsma


Index of surnames


Starting points in this publicationToday in the past

Try the service without any obligation

more than 10 thousand genealogists preceded you!