genealogyonline

Nieuws » Genealogie Online leidt u naar de Huwelijkse bijlagen van Digitale Stamboom Rotterdam

In de Digitale Stamboom Rotterdam kunt u zoeken naar uw voorouders uit Rotterdam en wijde omgeving. In de Digitale Stamboom biedt het gemeentearchief van Rotterdam uittreksels van akten van de Burgerlijke Stand en de Doop-, Trouw- en Begraafboeken (DTB). De Huwelijkse Bijlagen Rotterdam (1812-1852) zijn via http://rotterdam.digitalestamboom.nl/ als scan te bekijken en te downloaden.

Scans zoeken, een service van Genealogie OnlineGenealogie Online geeft vanaf vandaag, als onderdeel van de Scans zoeken service, suggesties voor scans van deze huwelijkse bijlagen die u bij Digitale Stamboom Rotterdam kunt vinden op basis van uw genealogische gegevens. De Scans zoeken service, die al suggesties gaf omtrent scans bij FamilySearch, AlleFriezen, Regionaal Archief West-Brabant, AlleGroningers en Burgerlijke Stand Zederik, Regionaal Archief Tilburg, Markiezenhof, Streekarchivariaat De Liemers en Doesburg, Gemeentearchief Roosendaal, Brabants Historisch Informatie Centrum, Streekarchief Bommelwaard, Archief Almelo, Stadsarchief 's-Hertogenbosch, Gemeentearchief Delft, DrenLias, Gemeente Hengelo en gemeentearchief Schouwen-Duiveland is bereikbaar via het Scans zoeken logo (rechts afgebeeld) dat zichtbaar is op de startpagina van elke publicatie. Over de werking van Scans zoeken is een korte video beschikbaar.

Een voorbeeld: in Stamboom Beemer komen een Anthoni Hendrik Arnolds en Anna Maria Vromans voor die in 1832 zijn getrouwd in Rotterdam. Via de Scans zoeken pagina binnen deze publicatie komt de auteur van deze publicatie (en ook gewone bezoekers) terecht bij de zoekresultaatpagina op de website van de Digitale Stamboom Rotterdam waarna doorgeklikt kan worden naar het juiste resultaat van waar de scan ingezien, gedownload en besteld kan worden.

De Scans zoeken service is een gratis service van Genealogie Online (donaties zijn altijd welkom). Wilt u suggesties krijgen over de locaties van online scans van gebeurtenissen op basis van uw genealogische gegevens? In vier eenvoudige stappen kunt ook u uw genealogische gegevens en afbeeldingen op Internet plaatsen en profiteren van de vele mogelijkheden van Genealogie Online.


Ander nieuws

 This page is only available in Dutch.
Bent u de familiearchivaris?

Familie Archivaris

Gebruik het juiste gereedschap!