genealogyonline

Familie Van Eijk tak Zegveld en Ter Aar

Picture of R. Schuurmans

The publication Familie Van Eijk tak Zegveld en Ter Aar has been compiled by (contact the author). The data collection consists of 3,265 persons, data about 5 individuals have not been published to protect their privacy. More statistical information about the publication (like numbers and dispersion of genealogical events) can be found on the statistics page. A list with used sources can be found on the sources page.


De zoektocht naar mijn voorouders van moeders(Van Eijk)zijde leverde veel informatie op van naamgenoten waarvan de relatie met de eigen familie (nog) niet kan worden vastgesteld.
Deze "bijvangst" heeft dusdanige proporties aangenomen dat publicatie ervan interessant kan zijn voor mede amateur-genealogen. Op deze site publiceer ik alleen de grot(re) takken van de verschillende families Van Eijk.
De verzamelde informatie is nagenoeg alleen het resultaat van deskresearch, waarbij vooral gebruik is gemaakt van de digitalisering van veel archieven en van publicaties van anderen op sites als Genealogie Online en Geneanet. Verder leidde het gebruik van een bekende zoekmachine tot extra informatie en ten slotte heb ik dankbaar gebruik gemaakt van aanvullingen correcties die ik van mede amateur-genealogen mocht ontvangen. Voor de tak Zegveld en Ter Aar heb ik veel steun ontvangen van Jan Achterberg, die mij vanuit Nieuw-Zeeland in ruime mate heeft geholpen met informatie en met het leggen van verbindingen tussen de diverse gegevens over personen en gezinnen. Ook de publicatie van Herbert van Eijk op Geneanet heeft een flinke bijdrage geleverd aan deze Van Eijk-tak.
Aanvullingen en correcties zijn van harte welkom.


Index of surnames
Today in the past


Other publications by R. Schuurmans

See the complete list of genealogical publications by R. Schuurmans

Try the service without any obligation

more than 7,500 genealogists preceded you!