genealogieonline

Dutch Manders Family Tree » Connecties » Scans zoeken » Petronella Horstermans

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Dutch Manders Family Tree met diverse online bronnen voor Petronella Horstermans.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Petronella Horstermans is geboren op 26 maart 1809 te Grubbenvorst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Grubbenvorst » Geboorten, huwelijken, overlijden 1802-1811 Tienjarige tafels 1802-1842.

Bekijk suggestie

Hendrik Schoot van der en Petronella Horstermans zijn getrouwd op 6 mei 1835 in Maasbree. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Maasbree » Huwelijksbijlagen 1809-1839.

Bekijk suggestie

Hendrik Schoot van der en Petronella Horstermans zijn getrouwd op 6 mei 1835 in Maasbree. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Maasbree » Huwelijksafkondigingen 1816-1842.

Bekijk suggestie

Hendrik Schoot van der en Petronella Horstermans zijn getrouwd op 6 mei 1835 in Maasbree. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Maasbree » Geboorten, huwelijken, overlijden 1834-1837.

Bekijk suggestie

Petronella Horstermans is overleden op 1 november 1865 te Maasbree. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Maasbree » Geboorten, huwelijken, overlijden, huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1863-1867.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter Jan van der Schoot (geboren in 1836), een kind van Hendrik Schoot van der en Petronella Horstermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter Jan van der Schoot (overleden in 1836), een kind van Hendrik Schoot van der en Petronella Horstermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria van der Schoot (geboren in 1837), een kind van Hendrik Schoot van der en Petronella Horstermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem van der Schoot (geboren in 1839), een kind van Hendrik Schoot van der en Petronella Horstermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes van der Schoot (geboren in 1841), een kind van Hendrik Schoot van der en Petronella Horstermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Andreas van der Schoot (geboren in 1843), een kind van Hendrik Schoot van der en Petronella Horstermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes van der Schoot (overleden in 1844), een kind van Hendrik Schoot van der en Petronella Horstermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Andries van der Schoot (overleden in 1851), een kind van Hendrik Schoot van der en Petronella Horstermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria van der Schoot (overleden in 1918), een kind van Hendrik Schoot van der en Petronella Horstermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Venlo gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria van der Schoot (overleden in 1918), een kind van Hendrik Schoot van der en Petronella Horstermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Dutch Manders Family Tree is samengesteld door (neem contact op).