Kwartierstaat Dubel

Foto van Jack Schouten

De publicatie Kwartierstaat Dubel is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 628 personen. Vanwege privacy zijn 79 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze kwartierstaat begint met mijn moeder's moeder, en gaat terug met een overzicht van alle voorouders in mannelijke én vrouwelijke lijn. De Dubel naam hetzelf is niet veel voorkomend in Nederland en gaat maar 6 geslachten terug.
De eerste Dubel Johan Diedrich, oftewel Jan Dirk Dubel kwam van Duitsland en was waarschijnlijk een huursoldaat.Hij begon zijn residentie in Nederland in den Haag.
Door mijn overgrootmoeder's kant (Roozewaard) zijn er verschillende takken die terug komen naar Doen Beijensz.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Jack Schouten
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!