Diverse families verzameld door Marianne van Harten

Foto van Marianne van Harten
De publicatie Diverse families verzameld door Marianne van Harten is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 58.936 personen. Vanwege privacy zijn 26.834 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 23 juli 2023.


Deze stamboom is oorspronkelijk begonnen met de eigen directe familieleden van mij en Elja (o.a. Van Harten, Kooiman, Veldkamp, Petzinger, Petersen, Zweistra).

In de loop van de jaren heb ik veel andere families uitgezocht en soms ook aan de reeds bestaande gegevens kunnen linken. Dat heeft mij op het idee gebracht de stamboom nog breder op te zetten. Iedereen kan daar nu ook zelf aan meewerken. Ga hiervoor naar https://www.wezijnallemaalfamilie.nl/ en klik rechtsboven op Aanmelden en vervolgens in het midden op "Vraag een nieuw gebruikersaccount aan".

De stamboom op genealogieonline.nl wordt af en toe bijgewerkt.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!