genealogieonline

Dinteloord en omliggende gemeenten » Connecties » Scans zoeken » Cornelis Draanen van

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Dinteloord en omliggende gemeenten met diverse online bronnen voor Cornelis Draanen van.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Lambertus van Draanen (geboren in 1875), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Cornelis van Draanen (geboren in 1877), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Cornelis van Draanen (overleden in 1877), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Cornelis van Draanen (overleden in 1877), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Norberta van Draanen (geboren in 1878), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Cornelius Josephus van Draanen (geboren in 1880), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Adriana van Draanen (geboren in 1881), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Maria van Draanen (geboren in 1882), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelius Antonius van Draanen (geboren in 1883), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Cornelius Josephus van Draanen (overleden in 1883), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Cornelius Josephus van Draanen (overleden in 1883), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Maria van Draanen (geboren in 1885), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelius Antonius van Draanen (overleden in 1912), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Adriana van Draanen (overleden in 1939), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Maria van Draanen (overleden in 1954), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Maria van Draanen (overleden in 1956), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Maria van Draanen (overleden in 1956), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Lambertus van Draanen (overleden in 1959), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Lambertus van Draanen (overleden in 1959), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Norberta van Draanen (overleden in 1962), een kind van Cornelis Draanen van en Adriana Kleemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie