genealogieonline

Dinteloord en omliggende gemeenten » Connecties » Scans zoeken » Johannes Hintum van

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Dinteloord en omliggende gemeenten met diverse online bronnen voor Johannes Hintum van.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christianus van Hintum (geboren in 1882), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus van Hintum (geboren in 1884), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus van Hintum (geboren in 1886), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over N.N. van Hintum (overleden in 1887), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Clara Maria van Hintum (geboren in 1888), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Clara Maria van Hintum (overleden in 1889), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus van Hintum (geboren in 1890), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus van Hintum (overleden in 1891), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Clara Maria van Hintum (geboren in 1892), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerarda van Hintum (geboren in 1893), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerarda van Hintum (overleden in 1893), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus van Hintum (geboren in 1894), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerarda van Hintum (geboren in 1896), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana van Hintum (geboren in 1897), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana van Hintum (overleden in 1932), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Clara Maria van Hintum (overleden in 1939), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christianus van Hintum (overleden in 1950), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus van Hintum (overleden in 1963), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerarda van Hintum (overleden in 1963), een kind van Johannes Hintum van en Cornelia Uden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie