genealogieonline

Dinteloord en omliggende gemeenten » Connecties » Scans zoeken » Jacobus Krougman

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Dinteloord en omliggende gemeenten met diverse online bronnen voor Jacobus Krougman.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Jacobus Krougman is geboren op 13 februari 1898 te Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Geboorten 1883-1900.

Bekijk suggestie

Jacobus Krougman en Francijna Kers zijn getrouwd op 23 april 1921 in Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Huwelijken 1903-1922.

Bekijk suggestie

Jacobus Krougman en Francijna Kers zijn getrouwd op 23 april 1921 in Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Huwelijksbijlagen 1913-1922.

Bekijk suggestie

Jacobus Krougman en Francijna Kers zijn getrouwd op 23 april 1921 in Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Dopen 1796 Trouwen 1796-1954 / Rooms Katholieke.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Krougman (overleden in 1932), een kind van Jacobus Krougman en Francijna Kers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Krougman (overleden in 1932), een kind van Jacobus Krougman en Francijna Kers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Krougman (overleden in 1941), een kind van Jacobus Krougman en Francijna Kers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Krougman (overleden in 1941), een kind van Jacobus Krougman en Francijna Kers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Krougman (overleden in 1941), een kind van Jacobus Krougman en Francijna Kers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Jacobus Krougman is geboren op 13 februari 1898 te Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Burgerlijke stand van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Jacobus Krougman en Francijna Kers zijn getrouwd op 23 april 1921 in Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Burgerlijke stand van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie