genealogieonline

Demmers-Harmeijer Extended Family » Connecties » Scans zoeken » Abraham Jansen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Demmers-Harmeijer Extended Family met diverse online bronnen voor Abraham Jansen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Abraham Jansen is geboren op 20 januari 1775 te Hoek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Hoek » Dopen 1587-1796 Begraven 1760-1796 / Nederlands Hervormd.

Bekijk suggestie

Abraham Jansen en Cornelia Dieleman zijn getrouwd op 23 juni 1798 in Terneuzen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Terneuzen » Huwelijksafkondigingen 1796-1802.

Bekijk suggestie

Abraham Jansen en Cornelia Dieleman zijn getrouwd op 23 juni 1798 in Terneuzen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Terneuzen » Huwelijken 1796-1842.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Jansen (geboren in 1798), een kind van Abraham Jansen en Cornelia Dieleman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Jansen (geboren in 1803), een kind van Abraham Jansen en Cornelia Dieleman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Eberina Jansen (geboren in 1809), een kind van Abraham Jansen en Cornelia Dieleman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cathalintje Jansen (overleden in 1892), een kind van Abraham Jansen en Cornelia Dieleman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Jansen (overleden in 1902), een kind van Abraham Jansen en Cornelia Dieleman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie