genealogieonline

Demmers-Harmeijer Extended Family » Connecties » Scans zoeken » Jacob Aarnoudse

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Demmers-Harmeijer Extended Family met diverse online bronnen voor Jacob Aarnoudse.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Aarnoudse (geboren in 1871), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Aarnoudse (overleden in 1871), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Aarnoudse (geboren in 1872), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Izak Aarnoudse (geboren in 1873), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Jacobus Aarnoudse (geboren in 1876), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetje Aarnoudse (geboren in 1877), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Aarnoudse (geboren in 1879), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert Aarnoudse (geboren in 1880), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janna Jacoba Aarnoudse (geboren in 1882), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Aarnoudse (geboren in 1883), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Aarnoudse (geboren in 1884), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Aarnoudse (overleden in 1884), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Marina Aarnoudse (geboren in 1886), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Aarnoudse (overleden in 1886), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Aarnoudse (geboren in 1887), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Aarnoudse (geboren in 1889), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos Aarnoudse (overleden in 1891), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Aarnoudse (overleden in 1945), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Izak Aarnoudse (overleden in 1946), een kind van Jacob Aarnoudse en Maatje Cornelisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacob Aarnoudse (1848-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacob Aarnoudse.

Bekijk suggestie