genealogieonline

Demmers-Harmeijer Extended Family » Connecties » Scans zoeken » Pieter Verpoorte

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Demmers-Harmeijer Extended Family met diverse online bronnen voor Pieter Verpoorte.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Pieter Verpoorte is geboren op 5 februari 1819 te Axel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Axel » Geboorten 1813-1827.

Bekijk suggestie

Pieter Verpoorte en Tanneke de Feijter zijn getrouwd op 14 november 1844 in Axel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Axel » Huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1843-1882.

Bekijk suggestie

Pieter Verpoorte en Tanneke de Feijter zijn getrouwd op 14 november 1844 in Axel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Axel » Huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1843-1862.

Bekijk suggestie

Pieter Verpoorte en Tanneke de Feijter zijn getrouwd op 14 november 1844 in Axel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Axel » Huwelijken 1843-1862.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Verpoorte (geboren in 1844), een kind van Pieter Verpoorte en Tanneke de Feijter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Verpoorte (overleden in 1851), een kind van Pieter Verpoorte en Tanneke de Feijter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos Verpoorte (overleden in 1852), een kind van Pieter Verpoorte en Tanneke de Feijter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos Verpoorte (overleden in 1854), een kind van Pieter Verpoorte en Tanneke de Feijter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos Verpoorten (overleden in 1857), een kind van Pieter Verpoorte en Tanneke de Feijter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie