genealogieonline

Demmers-Harmeijer Extended Family » Connecties » Scans zoeken » Antonie Lockhorst

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Demmers-Harmeijer Extended Family met diverse online bronnen voor Antonie Lockhorst.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen zijn getrouwd op 15 juni 1881 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen zijn getrouwd op 15 juni 1881 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijken 1881 5 jan-4 aug.

Bekijk suggestie

Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen zijn getrouwd op 15 juni 1881 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijken 1881 5 aug-30 dec.

Bekijk suggestie

Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen zijn getrouwd op 15 juni 1881 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Trouwen 1859-1886 / Nederlands Hervormd.

Bekijk suggestie

Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen zijn getrouwd op 15 juni 1881 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Trouwen 1800-1896, 1906-1909 / Evangelisch Luthers.

Bekijk suggestie

Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen zijn getrouwd op 15 juni 1881 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Dopen, Trouwen, Lidmaten 1866, 1875-1900 Index, Dopen, Trouwen, Lidmaten 1866, 1875-1900 / Evangelisch Luthers.

Bekijk suggestie

Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen zijn getrouwd op 15 juni 1881 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Dopen, Trouwen, Lidmaten 1604-1909 Index, Dopen, Trouwen, Lidmaten 1604-1909 / Evangelisch Luthers.

Bekijk suggestie

Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen zijn getrouwd op 15 juni 1881 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijksbijlagen 1881 akte 951-1322.

Bekijk suggestie

Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen zijn getrouwd op 15 juni 1881 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijksbijlagen 1881 akte 551-950.

Bekijk suggestie

Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen zijn getrouwd op 15 juni 1881 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijksbijlagen 1881 akte 151-550.

Bekijk suggestie

Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen zijn getrouwd op 15 juni 1881 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijksbijlagen 1880 akte 1051-1279; Huwelijksbijlagen 1881 akte 1-150.

Bekijk suggestie

Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen zijn getrouwd op 15 juni 1881 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijksafkondigingen 1881.

Bekijk suggestie

Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen zijn getrouwd op 15 juni 1881 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijksaangiften 1881-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Lockhorst (geboren in 1882), een kind van Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida Geertruida Lockhorst (geboren in 1883), een kind van Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Antonie Lockhorst (geboren in 1886), een kind van Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonie Lockhorst (geboren in 1888), een kind van Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christiaan Lockhorst (geboren in 1889), een kind van Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie Lockhorst (geboren in 1892), een kind van Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johan Heinrich Lockhorst (geboren in 1894), een kind van Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Lockhorst (geboren in 1897), een kind van Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Lockhorst (overleden in 1898), een kind van Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Lockhorst (geboren in 1900), een kind van Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida Geertruida Lockhorst (overleden in 1941), een kind van Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonie Lockhorst (overleden in 1952), een kind van Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonie Lockhorst (overleden in 1952), een kind van Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie Lockhorst (overleden in 1954), een kind van Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Lockhorst (overleden in 1957), een kind van Antonie Lockhorst en Dirkje Smehuijzen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie